20 Aralık 2013 Cuma

Merhaba Hanımlar

Bu bloğu ev hanımlarına yardım edebilmek için oluşturdum. Umarım faydalı olur.

Bu blokta yemek, salata, tatlı tarifleri, temizlik bilgileri,  püf noktalar, genel kadın sorunları ve benzeri bir çok konu yer alacak.

Bir çok ev hanımının ortak derdi aynı. Örneğin bugün ne yemeği yapsak. akşama kadar düşünülür, sonra bir karar verilir ve yemek yapılır. ama akşam eşiniz gelince hemen yemekte ne var diye sorar ve sizin cevabınız üzerine de öğlende aynı yemeği yemiştim der.

Ev hanımı olmak gerçekten çok zor. akşama kadar temizlik yemek çocuklar. akşam kocanız derdi. eğer evde bebek varsa gecede mesai devam eder. yani ev hanımı 7/24 çalışmak zorundadır.

Evde bebek varsa baba uyumadım diye söylenirken sizde 2-3 saat uyku ile idare etmek zorunda kalırsınız. ve bir anne asla bir baba kadar söylenmez.

dinimizde cennet anaların ayağının altındadır diye çok güzel bir söz vardır. fakat ne yazık ki toplumuzda kadınlar erkeklerin ayağının altında ezilmeye mahkum edilmiş durumda.

Hanımlar buraya her tür derdinizi, sevincinizi yazabilirsiniz. Ne kadar çok paylaşım olursa bizlere o kadar çok faydası olur. bilgi paylaşımı ile daha ileri bir toplum olabiliriz. Böylece kadınlarımız hak ettiği değeri görmeye başlar. Tekrar tarihimizdeki gibi hak etmiş olduğumuz değeri kazanabiliriz.

Başlangıç olarak biraz canınızı sıktım. Her şey kadınla güzeldir. Güzellik kadının içinde vardır. Beyler kusura bakmayın sizler bizim alt versiyon olarak yaratılmışsınız. Biyolojik olarak kadının üstünlüğünü bilim insanları (adamları ve kadınları) kabul etmiştir.

Son olarak unutmayın bir kadın her şeye değer.

Tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder